NAROČILA (pon. - pet. med 8:00 in 16:00)
    040/809 947    info@mestoidej.com

Jelenov greben: Poletna sprostitev v Olimju v nastanitvi 'Pod grebenom' 3* le 99 € za 2 osebi. Vključen polpenzion in obisk Odiseja Planetarija!

Prikupna vasica Olimje je pravi kraj za idilični oddih. Jelenov greben vas vabi v penzion 'Pod grebenom' 3*, ki se nahaja nasproti znamenitega samostana. Prenočili boste v ljubki sobici v penzionu ''Pod grebenom'' 3* za 2 osebi. Ponudba vključuje tudi samopostrežni zajtrk in večerjo na Jelenovem grebenu, do koder je le 400 m, obisk najnovejše pridobitve na Jelenovem grebenu: ODISEJA PLANETARIJ, obisk trgovine "Pri mami" in pokušino domačih izdelkov ter hranjenje jelenov in muflonov, za le 99 €, namesto 143 € za 2 osebi. Vključen tudi popust na karte Term Olimia.

Količina omejena: 7 mest še na voljo

99.00 €

Kupi

Redna cena
143.00 €
 
Prihranek
44.00 €
10.00 € plačate za rezervacijo.
89.00 € plačate pri ponudniku.Ponudbo si trenutno ogleduje  4 ljudi!

     
      

Kaj ponudba vključuje?

 • 1x nočitev v dvoposteljni sobi v prenovljenem penzionu 'Pod grebenom' 3* v Olimju, ki se nahaja nasproti znamenitega samostana,
 • 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi v gostišču Jelenov greben,
 • 1x večerja v gostišču Jelenov greben za 2 osebi,
 • 1x obisk najnovejše pridobitve na Jelenovem grebenu: ODISEJA PLANETARIJ,
 • darilo zanjo in zanj (v sobi),
 • hranjenje jelenov in muflonov,
 • obisk trgovine "Pri mami" in pokušina domačih izdelkov,
 • Priporočamo sprehod po vasi Olimje, kjer si lahko ogledate:
  3. najstarejšo lekarno v EU, samostan, čokoladnico, golf igrišče, pivovarno Haler, deželo pravljic (ni vključeno v ceno).
 • Ugodnosti za goste Mestoidej:
  10 % popust na karte v bazenskem kompleksu Terme Olimia.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.8.2017.

Opis ponudbe

Zbudite se v čudovito jutro v Olimju,  kjer so jutra drugačna... Ta čudovit kraj se nahaja le korak od golf igrišča v Podčetrtku.

Le nekaj 10 metrov nad Olimskim samostanom stoji JELENOV GREBEN. Družina Ježovnik s spremnim osebjem vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste, predvsem pa za tiste, ki se zvesto vračajo na ta turistično razvit konec Slovenije. - See more at: http://www.jelenov-greben.si/gostisce-jelenov-greben#sthash.yn92VCDn.dpuf
Le nekaj 10 metrov nad Olimskim samostanom stoji JELENOV GREBEN. Družina Ježovnik s spremnim osebjem vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste, predvsem pa za tiste, ki se zvesto vračajo na ta turistično razvit konec Slovenije. - See more at: http://www.jelenov-greben.si/gostisce-jelenov-greben#sthash.yn92VCDn.dpuf

Domačija Jelenov greben se nahaja nad olimskim samostanom. Domačijo vodi družina Ježovnik s spremnim osebjem. Domačnost in prijaznost, ki se doživi na Jelenovm grebenum težko najdete drugje.

Na domačiji Jelenov greben je od lani tudi nova namestitev, ki vam jo ponujamo v Mestoidej ponudbi.

Penzion ''Pod grebenom'' je bil prenovljen v avgustu 2016 in se nahaja nasproti Olimskega samostana z znamenito tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, kar namestitvi zagotovo doda poseben čar. Penzion ''Pod grebenom'' se nahaja 400 m od znamenitega Jelenovega grebena.

ODISEJA PLANETARIJI - potovanje v prostoru in času. V sferičnem kinu je slika razpeta kot nebo nad vami. Kupolna oblika daje akustiki v prostoru poseben značaj. Lahko potujete na Luno in nazaj, med zvezde in skozi meglice od velikega poka do supernov. 

PLANETARIJ NA JELENOVEM GREBENU
Je najmodernejši digitalni planetarij v objemu narave in najsodobnejši planetarij v Sloveniji s kupolo premera 8 m, postavljen v na Jelenovem grebenu v Olimju pri Podčetrtku. V planetariju na Jelenovem grebenu si lahko ogledate filmske projekcije na temo vesolje, razpete na celotno kupolo planetarija. Za lažje razumevanje in dopolnitev so filmske projekcije pospremljene s kratkim uvodnikom, ki se navezuje na vsebino filma. Program planetarija je primeren za obiskovalce vseh starosti, od 4. leta dalje. Odpiralni čas Planetarija je od ponedeljka do petka od 15:00 do 21:00 in v soboto in nedeljo od 10:00 do 21:00.

Video s predstavitvijo najdete TUKAJ.

Na Jelenovem grebenu se prepustite tudi gurmanskemu razvajanju v njihovi rustikalno opremljeni restavraciji (večerja je vključena v ceno paketa). Z gotovostjo lahko trdimo, da boste z večerjo zadovoljni, saj so med njihovimi številnimi dejavnostmi močno znani tudi po odlični kulinariki. Zjutraj vas bo pričakal bogat samopostrežni zajtrk.

Gostje Mestoidej imate na voljo tudi 10% popust na kopalne karte Term Olimia.

Pridružite se pri hranjenju jelenov in muflonov, v trgovini "Pri mami" uživajte v pokušini domačih izdelkov in se sprehodite po po vasici Olimje, kjer najdete tretjo najstarejšo lekarno v EU, samostan, čokoladnico, golf igrišče, pivovarno Haler in deželo pravljic.

Na Jelenovem grebenu lahko obiščete tudi Wellness Lara, kjer je gostom na voljo infra in finska savna, s počivališčem in dvema jacuzzijema. Jacuzzija sta zastekljena in ob prijetni toploti kamina, je izkušnja še toliko bolj prijetna. Pestro ponudbo neg in masaž pa vam bodo nudili v Lepotno masažnem studiu Rebeka.

Terme Olimia, ki so od Jelenovega grebena oddaljene le 3 minute vožnje (1,5 km) pa nudijo celovito wellness ponudbo, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn, vse na enem mestu.

Mestoidej kupci o ponudniku: "O koriščeni ponudbi lahko rečem samo super oddih, čudoviti ljudje, okolica, ponudba in cena”
-Berta K., 13.11.2015

Plačajte le 10 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2-dnevni oddih pod Jelenovim grebenom za 2 osebi, vas bo stal že od 99 €, namesto 143 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 10 €, preostali znesek 89 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 03 5829 046 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Olimje 90, 3254 Podčetrtek.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 31.8.2017.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni, po predhodnem dogovoru s ponudnikom.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 89 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Doplačila:
  Turistična taksa.
  *Otroška doplačila in popusti:
  Otrok do 7. leta na ležišču s starši: brezplačno,
  do 10. leta: -50%,
  do 12. leta: -30%.
 • Odpiralni čas Odiseja Planetarija:
  od ponedeljka do petka od 15:00 do 21:00
  sobota in nedelja od 10:00 do 21:00.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:
Jelenov greben
Kontaktni podatki:
03 5829 046, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Lokacija ponudnika:
Olimje 90, 3254 Podčetrtek

 

★ HITI Mestoidej ★